„Sper să crăpi”, varianta cu Trump – o nouă gafă a unei redacții pe facebook, „reparată” înainte să fie „Oh, fuck” pe bune

  de [email protected] | 10 noiembrie 2016, 2:05 PM | LOL | Social Media

  0

  În articolul de ieri, „Internetul explodează după victoria neașteptată a lui Trump! Cele mai amuzante reacții”, am incorporat și o postare de facebook a revistei Time Out din Londra, dar care a fost eliminată la scurt timp după postare. Atât de pe pagina oficială pe rețeaua de socializare, cât și de pe site. Titlul articolului? Un sincer și simplu „Oh, FUCK” și o poză principală cu Donald Trump, noul președinte al Statelor Unite ale Americii.

  Conținutul pseudo-articolului?

  Decât atât:

  „Fuck.

  Fuck. Fuuuuuuuuck.

  Fuck.

  FUCK.”

  of-fuck

  Adevărul e că internetul e plin de astfel de mesaje referitoare la președintele-rățușcă, mai ales acum, când jumătate din America și un sfert din întreaga lume a primit cu un uriaș șoc vestea din 11/9 (potrivit unora, al doilea dezastru după 9/11) și adevărul mai e că postarea revistei Time Out nu e atât de incisivă și revoltatoare precum cel al fostului angajat HotNews de pe la noi, care a generat viralul #SperSăCrăpiVictorPonta. Cert e că postarea a dispărut rapid, înainte să se distingă în marea de mesaje de duh internautice exprimate pe social media și exploatate de mass media (și așa sensibilă în aceste zile tulburătoare, de după alegerile din SUA).

  Postarea până la urmă ștearsă îi aparținea lui Guy Parsons, social media manager la Time Out. Potrivit profilului său pe website-ul revistei, îi place scotch-ul, burrito și „unlikely cover versions” (fan karaoke la beție… sau?). Știind atât și nimic mai mult despre șeful Time Out Magazine tocmai pe departamanetul Social Media, e de înțeles că nu e o dramă dacă Guy al nostru (adică al lor) a dat pe gât 100 de scotch, a compus ce a compus după aflarea veștii despre SUA și Trump, a mai băgat un burrito plin de calorii, a cântat singur în biroul său imnul Marii Britanii… apoi a avut o scurtă revelație: „Hold the phone! Ce mama naibii postez eu tâmpenii nervoase despre America și Trump, în mod oficial, pe site-ul și facebook-ul revistei la care sunt angajat?”

  Soluția urgentă și evidentă ca după o pacoste în iarba verde a fost următoarea (și nimeni n-a sesizat nimic):

  time-out-error

  Iată aici varianta cache a paginii, cât timp va mai fi păstrată în arhiva Google.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.