sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Spectacole folclorice și concerte la Consiliul Județean

  de Special Arad | 7 octombrie 2022, 5:25 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. În acest weekend, la sediul Consiliului Județean se va desfășura un nou târg al produselor arădene, care va avea ca temă atât Ziua Recoltei, cât și Festivalul Vinului. Vor fi prezenți 70 de expozanți, dintre care peste 40 de producători, reprezentanți ai unor primării din județ, cât și o componentă de alimentație publică. Vor fi prezenți expozanți din următoarele categorii: producători de lavandă, flori, miere, fructe, legume, mezeluri, lactate, paste făinoase, ciocolată, cât și o serie de producători de vin din podgoria Miniș-Măderat.

  Evenimentul va fi însoțit de spectacole și concerte. Sâmbătă, începând cu ora 15, vor urca pe scenă Ansamblul „Busuiocul” Sântana, Ansamblul „Țărinuța” din Bocsig, Ansamblul „Doina Crișului” Ineu, Ansamblul „Edera” din Macea, Ansamblul „Păstrătorii Tradiției” Pecica, Ansamblul „Păstrătorii tradițiilor românești” Covăsânț, iar seara se va încheia cu un concert „Lucian Zadic și formația”. Duminică, începând cu ora 17, va urca pe scenă Radu Vand cu Formația „Autentic”, iar seara se va încheia cu un concert de excepție: celebrul interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu, împreună cu Grupul Instrumental „Crai Nou”.

  „Invit toți arădenii la acest eveniment dedicat producătorilor arădeni. Ziua Recoltei și Festivalul Vinului reprezintă, pentru producătorii din domeniul agricol și vitivinicol, încununarea eforturilor depuse de-a lungul anului, sentimentul de apreciere venit din partea tuturor celor care participă la această sărbătoare. Dar, aceste târguri reprezintă nu doar promovarea produselor arădene, nu arată doar hărnicia și priceperea producătorilor autohtoni, ci creează o legătură între comunitățile din tot județul. Împreună – producători, expozanți și participanți la târg – construim brandul Aradului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Târgul de produse arădene se va desfășura sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 20.00.

  Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, în colaborare cu Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.