sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ionel Bulbuc: „Anul acesta nou, vom avea prima ediție a Târgului Florilor”

  de Special Arad | 11 aprilie 2022, 7:58 PM | Administraţie

  0

  Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean, a prezentat, într-o conferință de presă, programul cultural și turistic al instituției. La conferință au fost prezenți și Ioana Engelhardt, directorul Centrului Cultural Județean Arad (CCJA), respectiv Mihai Iancu, șef serviciu la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad (CNIPT).

  Anul acesta continuăm să organizăm târgurile de profil ale producătorilor arădeni, iar ca un profil nou, vom avea prima ediție a Târgului Florilor, în perioada 15-23 aprilie. De asemenea, le oferim arădenilor două stagiuni estivale de spectacole, unul la Moneasa, în fiecare week-end, începând cu luna iunie, iar celălalt la Teatrul de Vară, unde vom avea atât piese de teatru, cât și diverse spectacole. Avem și un moment aniversar, 30 de ani de la înființarea Consiliului Județean, iar în luna mai vom organiza o serie de evenimente: expoziții, concerte, târguri, simpozioane”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Ioana Engelhardt, directorul CCJA, a afirmat că instituția pe care o coordonează lucrează la calendarul târgurilor din această vară.

  Dorim să încurajăm și să promovăm producătorii locali, din diverse domenii: agricultură, legumicultură, floricultură sau meșteri populari. După definitivarea programului vom da publicității întreaga perioadă în care organizăm târguri, cât și specificul acestora”, a completat Ioana Engelhardt.

  Consiliul Județean a nominalizat ca destinația turistica a anului, la categoria Localitate Turistică, comuna Săvârșin, iar la categoria City Break, municipiul Arad. Această echipă se va preocupa și de promovarea acestor destinații, în paralel cu dezvoltarea programului turismului de o zi. În plus, vom amplasa la Ghioroc, două căsuțe care vor funcționa ca și centru de informare turistică. Pe timp de vară, Ghiorocul reprezintă cea mai importantă destinație turistică a județului, iar prin acest centru de informare dorim să promovăm și celelalte obiective turistice ale județului”, a afirmat, la rândul său, Mihai Iancu, coordonatorul CNIPT Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.