luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul Spital Municipal trece în proprietatea Consiliului Județean: „Un spital este o responsabilitate, nu o povară”

  de Special Arad | 11 februarie 2022, 12:02 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Trecerea clădirilor fostului Spital Municipal din proprietatea Primăriei în proprietatea Consiliului Județean Arad trebuie realizată printr-un protocol între cele două instituții, care să asigure finanțarea sistemului de sănătate, consideră deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

  Un spital este o responsabilitate, nu o povară. Am avut o discuție cu consilierii PNL, noi considerăm că transferul de proprietate nu trebuie să afecteze finanțarea sistemului de sănătate, trebuie să gândim soluții pentru a asigura condițiile cele mai bune pentru spitalele arădene. Acesta este motivul pentru care susținem încheierea unui protocol între Consiliul Județean și Primăria Arad, pentru asumarea clară a responsabilității pentru finanțarea sistemului de sănătate. Arădenii din municipiu reprezintă majoritatea pacienților Spitalului Județean și sunt convins că își doresc în continuare investiții în baza materială și în servicii medicale cât mai bune”, a declarat Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.