Special New Music (11 – 17 februarie 2019)

  de [email protected] | 17 februarie 2019, 7:34 PM | Music | Recomandările editorilor

  0

  Avem o paletă muzicală destul de largă în acest weekend, de la rap la hard rock și de la blues la tech-house, EDM și chiar… disco (un remake ciudățel după A-Ha). Începem – desigur – cu Aradul! Rapperul arădean Lau lucrează la un nou album și de curând a scos un videoclip pentru piesa „De Unde Vin, Yo!” feat. S.R.G. Avem piese noi și de la Gary Clark Jr, John Mast, Hughes Taylor, Christian Löffler feat. Mohna, N’to, Worakls, Foals și Weezer. Enjoy!

  Lau feat. S.R.G. – De Unde Vin, Yo!

  Gary Clark Jr – What About Us

  John Mast – Don’t Speak Darlin’

  Hughes Taylor – The Way You Used to Love Me

  Christian Löffler feat. Mohna – Like Water

  N’to – Charlie

  Worakls – Cloches

  Foals – On The Luna

  Weezer – Take On Me

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.