Special Arad prezintă: Poezia de stradă a unui popor creativ – expoziție foto la Boeme Teatru

  de Raluca Medeleanu | 14 februarie 2017, 10:22 PM | Cultură | Recomandările editorilor

  0

  Boeme Cafe, în colaborare cu Special Arad, Gonzo Media și InArad.tv vă invită la o expoziție foto de excepție, care își propune imortalizarea vizuală a unui moment istoric al poporului român.

  Dincolo de tumultul politic, zilele de protest care au pus stăpânire peste țară de-a lungul săptămânilor trecute au scos la lumină și un lucru pe care probabil mulți l-au crezut mort în sufletul românilor: patriotismul. Dar nu un patriotism fanatic, agresiv, ci unul civilizat, sincer, pur, din adâncul inimii. Un lucru care nu poate decât să ne bucure, mai ales că acesta a venit din partea unui număr surprinzător de mare de tineri. Tineri cu minți deschise și, așa cum se va vedea în fotografiile expoziției, cu o creativitate debordantă.

  Pentru expoziția care va avea loc vineri, 17 februarie, de la ora 18:00, în cafeneaua Boeme din incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad (etajul 1), au participat un număr de 7 jurnaliști/fotografi arădeni, doi clujeni și unul bucureștean, care au fost acolo, în mulțime, în zilele cele mai intense de protest împotriva corupției. Aceștia sunt: Nelu Scripciuc, Iza Pal, Cristian Manta, Cristian Orădan (Chris Kbd Photography), Mihai Todoca, Andrei Fuliaș, Raluca Medeleanu, Beri Berescu (Cluj-Napoca), Iosif Miclaus (Cluj-Napoca) și Liviu Ștef (București).

  Expoziția va fi vernisată de jurnalistul și profesorul universitar Lajos Notaros.

  afis expo protest boeme

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.