Spargeri în centrul Aradului! Hoții nu au nevoie de declarație pe propria răspundere (Foto)

  de Lucian Dănilă | 25 martie 2020, 12:06 PM | Coronavirus | Știri Arad | Topic special

  13

  Trăim vremuri triste. Sunt experiențe noi pentru fiecare, sunt senzații pe care nu ne-am gândit că le vom simți vreodată, sunt imagini pe care le vedem zilnic și parcă sunt din filme, nicidecum din realitate.

  Dar am spus-o mereu: viața bate filmul. Mulți dintre noi stăm acasă și lucrăm dintre pereții căminului nostru. Asta o fac cei mai norocoși, pentru că sunt foarte mulți și cei care sunt acasă și nu mai au deloc siguranța că mâine, oricând va fi acel mâine, vor mai avea un loc de muncă.

  COVID-19 a dus la dispariția totală de pe Facebook a celor care se plângeau de somn. Ca să ieșim din casă avem nevoie de o declarație pe propria răspundere prin care să argumentăm faptul că ieșirea noastră din casă chiar are sens și era obligatoriu să o facem.

  Există însă și un contingent de oameni care nu au nevoie nici de declarație de răspundere, nu se plâng nici că nu mai au loc de muncă și nici somn nu le este. Aceștia sunt hoții! Acei oameni de nimic, acei paraziți ai Pământului, acei viruși umani care ne infectează viața și nu o fac doar pe timp de pandemie, pe timp de criză, ci oricând.

  Azi noapte s-au spart mai multe mașini în Arad, în zona Polivalentă și în zona Podgoria. Nu i-a văzut nimeni pe spărgători, nu i-a oprit nimeni să le ceară o declarație pe propria răspundere… Ei nu prezintă nimănui nici traseul și nici durata timpului în care sunt plecați de acasă.

  Proprietarii, cel mai probabil, vor rămâne cu paguba. Pe lângă pagubă, proprietarii nici nu prea mai au pe unde sau cu ce să își repare autoturismele…

  Hoții nu stau acasă…

  Sursa foto: facebook.com

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • cred ca nu va dati seama dar nu va mai fi ce a fost!toate tarile isi vor schimba legislatia nu cred cand se va termina buba cineva va mai risca sa primeasca cersetori si oameni fara nici o educatie veti vedea ca se va schimba lumea nu vei mai circula asa usor in tari straine ne am distrus industria traim din import si asta ne va costa va veni nota de plata si ne va costa scump!

    +18 voturi
    +1
    -1
  1. Bataie de joc romaneasca! Parca era aramata si politia pe strazi. Prostilor le ceri declaratii si le dai amenzi si hotilor nu le dai un glont in cap?
   Nu am vazut in ordonantele mortilor lor un paragraf unde sa spuna ca in perioada asta se tripleaza pedepsele pentru diverse infractiuni iar daca sunt savarsite noaptea se rezolva cu arma pe loc…

   +38 voturi
   +1
   -1
   • Poate greșesc, Dumnezeu știe, dar eu tot spun de ceva vreme lucrul ăsta…
    Cum să faci ordine, dacă tu, cel care trebuie să aplici legea ești legat de mâini și de picioare?
    Și vin ăștia, “plini de drepturi” și îți râd în nas și te umilesc!
    Doamne, îndură-Te!

    +8 voturi
    +1
    -1
  2. TOTI aveti dreptate.din pacate scursurile societăți vor face ce au facut si până acuma indiferent de tara unde au fost adica vor fura si vor înșela oameni corecți și muncitori iar POLiTIA romana este la fel de prost pregătită și neputiinceosa in fata acestora ei stiu doar sa ii amendeze p e cei corecți pentru contravenție.singura solutie este ARMATA națională cu armele in mana si legea militară.in rest nici o sansa.

   +6 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.