luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Spărgătorii de mașini lovesc din nou. De această dată, la Romana Residence

  O arădeancă ce locuiește la Romana Residence, din cartierul Grădiște, a avut parte de o surpriză deloc plăcută, în acest weekend, când și-a descoperit mașina cu geamul de la șofer spart. Aceasta a anunțat îndată Poliția, dar a ținut neapărat să atragă atenția și în presă de incident.

  Din păcate, nu este primul caz de mașină vandalizată recent în oraș. În urmă cu aproximativ o săptămână, în 14 iunie mai exact, scriam că mai multe mașini au fost vandalizate în același mod ca cea de sâmbătă, însă atunci pe strada Coloniștilor din cartierul Aradul Nou. Despre vandalizările respective locuitorii opinau că ar fi fost „mâna” unor copii de 14-15 ani care locuiesc în Checheci, însă oficial nu a fost încă identificat niciun făptaș.

  Referitor la mașina arădencei de la Romana Residence, proprietara ne-a spus că nu este singura vandalizată în zonă.

  „Este a patra spargere din cartier!”, ne-a spus aceasta. Pe de altă parte, potrivit IPJ Arad, la Poliție nu au fost raportate decât două cazuri, dintre care și cel al cititoarei noastre.

  „Au fost sesizate două spargeri de autoturisme, unul în cursul săptămânii trecute și una sâmbătă noaptea. Au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea identificării autorilor și tragerea lor la răspundere penală”, ne-au spus reprezentanții IPJ Arad.

  Pe această cale atragem atenția să nu lăsați nimic la vedere în mașină, încât să atragă atenția vreunui infractor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.