sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Maşini vandalizate, noaptea trecută, în Aradul Nou

  de Special Arad | 14 iunie 2020, 11:10 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  (foto: Andrei Socian / Facebook, AradTraffic)

  Câteva autoturisme au fost vandalizate, noaptea trecută, în cartierul Aradul Nou. Distrugătorii neidentificați au spart geamurile mașinilor parcate în fața caselor pe strada Coloniștilor.

  Pozele cu mașinile sparte au fost postate azi dimineață pe grupul de Facebook „AradTraffic” de către unul dintre proprietarii mașinilor, acesta arătându-se extrem de revoltat.

  Localnicii bănuiesc că făptașii sunt copii de etnie rromă din Checheci.

  „Se știe de ei, sunt din Checheci, copii de 10, 15 ani, vreo 200 de spargeri au și nu le poate face nimic poliția”, a scris un alt localnic într-un comentariu.

  Într-un alt comentariu, altcineva a scris că „Fac asta pentru că nu au frica de consecințe, sunt minori și dacă sunt prinși urlă ca să vină poliția, iar apoi li se face dosar penal și li se dă drumul. Ei știu doar de frica bătăii, nu exista alt leac pentru ei, doar o bătaie soră cu moartea”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Care politie? Aia ce sta in boscheti cu radarul? Sau aia ce are actiuni la traficul de tigari? Sau poate politia ce are camioane si firme de transport?
   Cum sa credeti voi ca politia o sa rezolve ceva?
   Pai un politist ce are masina de 40-50 mii de € si vila de 100-200 mii € nu are cum sa rezolve un caz de asta si sa prinda faptasii.
   Singura solutie e sa infiintam militii populare pe cartiere, orase, judete…si sa ne facem dreptate..
   Iar in paralel sa desfiintam politia si administratia locala care au devenit anexe ale mafiei.

   +17 voturi
   +1
   -1
  2. Subscriu uni chiar nu au nici o treaba nu știu ce rol are și secția de politie din Vlaicu aia cred ca își iau bani degeaba chiar nu fac nimic acolo în zona. La Fortuna de atâta amar de vreme e mai rău ca și în Checheci acolo trafic de țigări sub nasul lor pe perioada pandemiei stăteau cu traficanți și nu le zicea nimic de ce stau pe strada sau sa ii controleze de declarație sau mai știu eu ce pe fraieri ii tuna cu amenzi da ce poți sa faci asta e sistemu.
   Păcat ca sunt între ei și oameni de isprava doar ca nu sunt lăsați de alți sa își facă datoria ca dacă nu ești cu ei atunci te sapa băieți pana tre sa fi.

   +9 voturi
   +1
   -1
  3. in Arad nu exista politie, ieri raportau politisti locali un mare succes in lupta cu rondele puse pentru a bloca parcarilor pe trotuar si a putea circula pe trotuar altfel fiind imposibil… cu masinile parcate pe trotuar exact langa ei care blocau pietonii nu au avut nici o problema.
   In loc sa patruleze ei cauta rondele pe trotuar, suntem intr-un oras in care fiecare e pe cont propriu. Poate ar fi bine sa mai intrebati pe dragii nostri politisti despre activitatea lor, eu sincer nu ma simt in siguranta in Arad.
   Bancomate aruncate in aer fara sa gaseasca vinovatii, spargeri in fiecare zi fara a gasi nici un vinovat, de la ei primim recomandari iar singurul loc in care ii vezi e la cafea.

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.