sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Soția lui John Travolta, actrița Kelly Preston, a murit la vârsta de 57 de ani. „A pierdut lupta cu cancerul la sân”

  de Special Arad | 13 iulie 2020, 10:03 AM | Film | Internaţional

  0

  Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, cunoscută din filme ca „Mischief”, „Twins” şi „Jerry Maguire”, a murit la vârsta de 57 de ani din cauza unui cancer la sân, scrie Variety.

  John Travolta, cu care s-a căsătorit în urmă cu 29 de ani, a confirmat decesul pe contul lui de Instagram, potrivit news.ro.

  „Cu inima grea vă informez că frumoasa mea soţie Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul la sân. A dus o luptă curajoasă, fiind sprijinită de dragostea atâtora. Eu şi familia vom fi mereu recunoscători medicilor şi asistentelor ei de la MD Anderson Cancer Center, tuturor centrelor care au ajutat, precum şi prietenilor ei care i-au fost alături”, a scris Travolta.

  El a mai spus că va lua o pauză pentru a fi alături de copiii lor.

  Născută Kelly Kamalelehua Smith, pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

  L-a întâlnit pe John Travolta în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”. Ei s-au căsătorit în 1991, la Paris. Au avut trei copii – fiul Jett a murit în 2009.

   

  Foto: Digi 24

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.