joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Soția asasinului a postat pe Facebook mesaje cu dispariția amantei soțului său!

  de Special Arad | 19 decembrie 2016, 6:54 PM | Naţional

  0

  Cadavrul doctoriței Orsolya Benedek (foto stânga), de 32 de ani, din Târgu Mureș, dispărută acum o săptămână, a fost descoperit într- o fântână din comuna Corunca. Totodată, a fost arestat și un tânăr de 27 de ani din aceeași comună, pe nume Bara Barni, care este cel mai probabil asasinul doctoriței.

  De altfel, între cei doi ar fi existat, spun prietenii celor doi, o relație de amor, ceea ce întărește ipoteza anchetatorilor de crimă pasională.

  Un element ciudat, din anchetă, este faptul că soția presupusului asasin ar fi distribuit de nu mai puțin de cinci ori, pe Facebook, o postare vizavi de dispariția doctoriței. Potrivit altui mesaj, comunicat familiei și poliției, în noaptea crimei, pe strada Apicultorilor – în apropiere de locul unde a fost sechestrată victima – lângă niște pubele a fost văzută o dubă din care a coborât un bărbat care a inspectat îndeaproape locul. Persoanei care a sesizat poliția i s-a părut suspect comportamentul individului. Criminalul, a cărui dubă a fost, între timp identificată, a fost inițial doar reținut și acuzat de lipsire de libertate. Dar, după interogatoriu, procurorul de caz a cerut un mandat de percheziție la casa suspectului din comuna Corunca și, astfel, a fost descoperit cadavrul femeii, aruncat în fântâna din curtea casei iubitului, scrie EVZ.ro.

  bara-barni

  FOTO:Bara Barni

  Criminalul și victima aveau o relație apropiată

  Legătura dintre cei doi erau cunoscută bine în cercul lor de prieteni și este de notorietate că acesta a ajutat- o pe Orsolya Benedek, la începutul toamnei, să-și aranjeze apartamentul, au precizat, pentru EVZ, surse judiciare. Doctoriţa Orsolya Benedek, în vârstă de 32 de ani, a dispărut duminică, 11 decembrie, ultima dată fiind văzută în parcarea unui supermarket. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care femeia urca într-o dubă. Orsolya Benedek era medic specialist la secția ATI la Spitalul Județean de Urgență, din Târgu Mureș, și lector la Facultatea de Medicină și Farmacie, la disciplina Anestezie şi Terapie Intensivă. Ea a fost și voluntar SMURD, scrie Evenimentul Zilei.

  benedek-2

  FOTO:Orsolya Benedek

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.