Geloasă, o profesoară a angajat un asasin pentru a-l ucide pe elevul ei!

  de Special Arad | 28 April 2015, 11:57 AM | Internaţional

  0

  O profesoară de muzică din Rusia, în vârstă de 52 de ani, a fost prinsă în flagrant în timp ce negocia cu un asasin pentru a-l tortura şi ucide pe fostul său amant, chiar elevul ei în vârstă de 15 ani.

  Yulia Simonova a fost filmată cu o cameră ascunsă. A fost surprinsă chiar când a solicitat uciderea băiatului, după ce acesta s-a despărțit de ea pentru o colegă de clasă. Orbită de gelozie, Yulia Simonova a căutat un asasin plătit pentru a se răzbuna astfel pe adolescentul… Vanea.

  Poliția a intrat pe fir şi a pus la cale un flagrant, asasinul fiind de fapt chiar un polițist sub acoperire. Momentul în care Yulia Simonova a încercat să-i ofere asasinului 100.000 de ruble pentru torturarea şi uciderea băiatului a fost surprins de o cameră ascunsă.

  Vreau să-i rupi mâinile şi picioarele, dar să nu te atingi de faţă. Loveşte-l tare în zona rinichilor, căci vreau să sufere îngrozitor! Vreau să-l aduci într-o stare groaznică, ca profesoara-asasin-elev-sex0_f_improf_200x219apoi să-i spun câteva cuvinte pe care le va înţelege. După aceea îl vom termina împreună!”, i-a spus profesoara celui pe care dorea să-l angajeze. Imediat după ce i-a înmânat acestuia banii, profesoara a fost ridicată de poliţişti şi introdusă în arest, fiind acuzată de tentativă de omor.

  Acum, Yulia Simonova poate primi până la 15 ani de închisoare pentru fapta sa şi interzicerea anumitor drepturi. „Sper să fie aruncată cheia de la celula sa”, a spus la final Vanea, șocat de cele care i se putea întâmpla.

  profesoara-asasin-elev-sex1_f_improf_840x420

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.