sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sorin Muntean, fostul șef al Poliției Timiș, condamnat definitiv la 4 ani și 8 luni de închisoare!

  de Special Arad | 13 martie 2023, 8:05 PM | Regional

  0

  Înalta Curte de Casație și Justiție a dat astăzi sentința definitivă în dosarul de corupție în care a fost implicat fostul șef al Poliției Timiș, Sorin Muntean.

  Dosarul este unul deschis în urmă cu opt ani, în anul 2015, atunci când primarul Recașului din acea perioadă, Pavel Teodoru, a apelat la conducerea IPJ Timiș pentru a-l da afară pe un agent de circulație din cadrul poliției timișene. Motivul pentru care a cerut acest lucru era legat de faptul că agentul a amendat mai mulți cunoscuți ai edilului pe care i-a oprit în trafic.

  Citește și: DNA a lovit direct în sânul mafiei din poliție. Cazul este de o gravitate excepțională – Episodul II „Distrugem familia – copiii și soția”

  Cuantumul pedepselor finale rezultante de executat în ceea ce-i privește pe inculpații Muntean Petru Sorin, Bîlc Marin, și Boț Iulian; și, rejudecând: I. Descontopește pedeapsa principală rezultantă de 6 ani închisoare aplicată inculpatului Muntean Petru Sorin și pedeapsa complementară de 3 ani a interzicerii dreptului de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice […], după cum urmează: – 4 (patru) ani închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită […] Inculpatul Muntean Petru Sorin urmând să execute pedeapsa rezultantă de: 4 (patru) ani și 8 (opt) luni închisoare, în regim de deținere”, se arată în decizia dată astăzi de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

  Astfel, fostul șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, va sta după gratii timp de 4 ani și 8 luni.

  Citește  și

  Subordonarea politică a Poliției nu are margini. Sistemul mafiot distruge vieți, cariere, familii (EPISOD PILOT)

  Subordonarea politică a Poliției nu are margini. Sistemul mafiot distruge vieți, cariere, familii – Episodul „Te executăm!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.