vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sorin Bondoc, fost director în Primăria Arad, s-a stins din viață la doar 54 de ani

  de Lucian Dănilă | 25 ianuarie 2021, 7:05 AM | Știri Arad

  0

  A fost director general al serviciului public de interes local „Administrația Patrimoniului Local” din cadrul Primăriei Municipiului Arad la finele anilor 90, începutul anilor 2000. Acum, din păcate, vorbim la trecut atât de funcția pe care a ocupat-o cât și despre cel care a fost omul Sorin Ioan Bondoc.

  Virusul care a blocat planeta în ultimul an, COVID-19, a fost cel care a cauzat decesul arădeanului Sorin Bondoc. S-a stins din viață la doar 54 de ani după ce a fost director în Primărie, apoi consilier personal al ministrului Economiei, ca în ultima perioadă a vieții să performeze în domeniul privat, fiind stabilit de câțiva ani în București.

  Sorin Bondoc lasă în urma sa o soție și doi copii, dar și pe toți ceilalți din familia sa și pe cei care l-au cunoscut. Fratele său, Călin Bondoc, ne-a vorbit despre el reușind cu greu să se oprească din plâns: „A fost un frate minunat, un om prea bun”.

  Tot fratele său ne-a precizat faptul că Sorin Bondoc nu era cunoscut ca având alte afecțiuni. „Noi nu știam despre alte afecțiuni, nu avea probleme de sănătate, dar plămânii i-au fost afectați atât de tare încât a pierdut această luptă”.

  Fostul director din cadrul Primăriei Arad urmează să fie înmormântat în Capitală.

  Odihnă veșnică, Sorin Ioan Bondoc…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.