joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sony PlayStation VR2, cu un design mai subțire și mai ergonomic

  de Special Arad | 6 martie 2022, 2:14 PM | IT

  0

  (foto: PlayStation)

  Sony a dat recent mai multe informații despre versiunea căștilor de realitate virtuală PlayStation numită PlayStation VR2. Noul dispozitiv este mai subțire și mai atractiv din punct de vedere ergonomic decât predecesorul său. Căștile Sony PlayStation VR2 se inspiră din designul ecosistemului PS5 atât în ceea ce privește aspectul, cât și modul în care se simte. De asemenea, Sony a dat informații și despre controlerul VR2 Sense.

  Conform GizmoChina, setul cu cască Sony PlayStation VR2 este puțin mai ușor decât predecesorul său și vine, de asemenea, cu câteva funcții suplimentare. Un motor încorporat pentru feedback-ul căștilor și un cadran de reglare a lentilelor sunt câteva dintre celelalte caracteristici care apar pe dispozitiv. O configurare cu un singur cablu va permite utilizatorilor căștilor VR2 să configureze rapid dispozitivul.

  Afișajul este unul OLED, cu rezoluție de 2.000 x 2.040 de pixeli per ochi, cu rata de actualizare de 90 Hz și 120 Hz. Noul set Sony oferă un câmp vizual de aproximativ 110 de grade. Au fost informații că ecranul OLED va fi produs de Samsung Display, dar Sony nu a confirmat încă acest lucru. Există o colecție de mai mulți senzori pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului, inclusiv un giroscop, senzori de mișcare și un senzor de proximitate IR.

  Setul cu cască Sony PlayStation VR2 are 4 camere în plus față de o cameră IR pentru urmărirea ochilor. VR2 poate fi conectat la PS5 prin cablul său USB-C. Controlerele VR2 Sense pot fi conectate prin Bluetooth 5.1 la consola PS5 și vin cu completarea necesară de butoane pentru jocuri. Acestea sunt pe lângă senzorii de mișcare și capacitivi și feedback-ul cu efectul de declanșare. Controlerul VR2 Sense are o baterie reîncărcabilă Litiu-ion încorporată care poate fi încărcată prin portul său USB-C.

  Chiar dacă Sony a făcut publice mai multe informații despre noul set PlayStation VR2, există încă o mulțime de necunoscute despre viitorul set VR pe care sperăm să le aflăm mai devreme decât mai târziu. Estimativ lansarea va avea loc în trimestrul patru din acest an. Având în vedere lipsa de componente (și creșterea prețurilor rezultată), se estimează că Sony PlayStation VR2 va avea un preț de 399 USD / 349 GBP / 400 de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.