duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Somată de Primăria Arad, Filarmonica își face bagajele și pleacă la Casa Armatei

  de Raluca Medeleanu | 7 iulie 2015, 11:02 AM | Administraţie | Topic special

  0

  Filarmonica de Stat Arad a fost somată prin adresa emisă de către Primăria Arad să părăsească actualul sediu cu conducerea, personalul și tot ce presupune asta, întrucât vor începe lucrările de reabilitare a sălii de concerte, a fațadei și a turnului.

  Astfel, începând cu luna septembrie, majoritatea activității Filarmonicii se va desfășura în Casa Armatei de pe bulevardul Decebal, în sala mare de eveninemte, sală construită de cel mai renumit arhitect al Aradului, Szántay Ludovic, același arhitect care a construit și Palatul Cultural. Sala a fost renovată recent, în urmă cu patru ani fiind finalizate lucrările.

  Doar personalul artistic se va muta în Casa Armatei, nu și cel administrativ, despre care se discută că se vor muta în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici”. Până astăzi, 7 iulie, conducerea a fost somată să găsească o soluție, însă deocamdată aceasta nu a fost făcută publică.

  sala evenimente casa armatei

  casa armatei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.