Soluție de compromis: Primarul Timișoarei vrea să oblige proprietarii clădirilor istorice degradate să pună plasă de protecție cu imaginea clădirii pe ele

  de Special Arad | 12 septembrie 2018, 8:35 AM | Regional

  0

  exemplu de plasă cu imagine, aplicata unei cladiri din Zagreb (foto: Raluca Medeleanu)

  Supraimpozitarea nu mai este singura masura pe care Primaria Timisoara o ia pentru a-i obliga pe proprietarii de cladiri istorice in paragina sa isi ingrijeasca imobilele, anunță opiniatimisoarei.ro.

  Pentru a proteja in primul rand oamenii care circula prin zona, primarul pregateste o hotarare de Consiliu Local prin care sa ii oblige pe proprietarii de cladiri in paragina ca, pana cand isi reabiliteaza imobilul, sa il imbrace intr-o panza de protectie, pe care sa fie imprimata imaginea imobilului, asa cum va arata el la finalizarea reabilitarii. Iar in plus, in acest fel, spune primarul, se va scapa de panglicile de protectie pe care proprietarii acestor cladiri le intind pe domeniul public, pentru a evita vreo tragedie.

  sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.