duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Din traficul arădean: o șoferiță a sunat la 112 pe motiv că un polițist amenință că îi reține permisul

  de Ioana Costaș | 18 ianuarie 2024, 8:48 AM | Știri Arad

  8

  O întâmplare cel puțin ciudată a avut loc miercuri după masa pe Bulevardul General Dragalina, în fața „Colegiului Național Preparandia – Dimitrie Țichindeal”, acolo unde o femeie în vârstă de 33 de ani, din Arad, și-ar fi parcat mașina pe o bandă de mers – cum se poate vedea și din imaginea care însoțește acest articol – Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad precizând că șoferița și-ar fi lăsat autoturismul chiar pe trecerea de pietoni.

  Un echipaj de poliție care trecerea prin zonă a sesizat „parcarea” conducătoarei auto, atrăgându-i atenția că trebuie să se pună în mișcare. Șoferița ar fi refuzat acest lucru și a mai refuzat, de asemenea, să prezinte polițiștilor actele de identitate. Martorii spun că femeia a apelat numărul de urgență 112 unde a reclamat faptul că un polițist a amenințat-o că îi va reține permisul.

  Pentru că solicitarea de la 112 a ajuns și în stațiile altor echipaje de poliție care se aflau în zonă, acestea s-au îndreptat spre Bulevardul General Dragalina, bănuim – mai în glumă, mai în serios – pentru că nu le-a venit să creadă ce a reclamat șoferița.

  Astfel, la fața locului s-au adunat trei mașini de poliție – potrivit martorilor – și o grămadă de oameni, aceștia din urmă privind spectacolul din stradă. Pentru că șoferița nu a respectat indicațiile polițiștilor – cele în care i se cerea să se pună în mișcare – și pentru că a refuzat să se legitimeze, femeia a fost amendată cu 2.490 de lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

  Despre incident, IPJ Arad a precizat următoarele: „În ziua de 17 ianuarie, în jurul orei 15:00, o femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancționată de polițiștii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din fața unei unități școlare din municipiu, și ar fi refuzat să se pună în mișcare, la solicitarea echipajului de poliție care se deplasa pe Bulevardul General Dragalina. Totodată, femeia ar fi refuzat – în repetate rânduri – să prezinte polițiștilor documentele de identitate.

  Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 2.490 de lei pentru nerespectarea indicațiilor polițiștilor și refuz de legitimare, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile”.

  Citește și: Tânăr din Sântana, prins drogat la volan

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Mă gândesc cu mare durere și îngrijorare la copilul care a stat cu o oră mai mult la grădi… Deși a venit la timp la locul știut și recunoscut deja ca locul ei , *********** a întâmpinat de data asta obstacole în ridicarea odraslei…Jos abuzurilor organelor statului împotriva cetățenilor! Să ieșim cu toții în apărarea acestor specimene de clasă superioară a societății noastre! În fond sunt reprezentative , din nefericire , pentru această biată societate bolnavă…Huoo !! ***** nesimțit ă ! Du-te în Italia , acolo unde pretinzi că ți-au dat permisul și fă la fel ! …

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.