marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Șofer din Arad pedepsit de trecători în spate la Hotelul Continental! Vezi „surpriza” cu care s-a trezit pe mașină (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 24 aprilie 2017, 11:45 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  10

  Probabil grăbit încă de la primele ore ale săptămânii, un arădean și-a parcat mașina, un Opel, pe trotuarul de pe Bulevardul Decebal, în spate la hotelul Continental-Forum.

  Unul dintre trecători, sau poate un locuitor din zonă, nu a rămas deloc impasibil la felul acestuia de a parca și l-a „cadorisit”, lipindu-i „cadoul” pe capotă.

  Se poate folosi ca trecere de pietoni sau ca pistă de biciclete, este textul scris pe o coală A4 lipită cu bandă pe capota Opelului.

  Mai mult decât că a parcat până pe trotuar, Opelul a blocat și intrarea pe poarta imobilului de pe bulevardul Decebal.

  bizi

  bizon 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Eu am tot spus ca am sa-mi cumpar doua carioci cu vopsea, una de culoare neagra si una de culoare gri metalizat sau alb si am sa le scriu direct pe autoturism ca au parcat precum un bou. Multi nu stiu folosi semnalizarile, dar butonul de avarie il gasesc repede daca au o „urgenta” si asta s-a vazut si duminica. Pietonii ar trebui sa se urce cu picioarele pe autoturisme, mai ales ca pe strada Closca nu ai posibilitatea de a circula pe trotuare din cauza pulimii cu permise de nesimtire.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.