Societatea civilă donează spitalelor arădene 6 tunele de decontaminare, prin acțiunea „Scut pentru Spital”

  de Special Arad | 30 martie 2020, 5:48 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Acțiunea civică „Scut pentru Spital” a reușit să adune destui bani din donațiile arădenilor pentru a achiziționa tunele de decontaminare care să protejeze împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus. Acestea vor fi donate spitalelor arădene.

  În cursul zilei de ieri am reușit să finalizăm achiziția a 6 tunele de decontaminare care pulverizează dezinfectant, și folosește lumina UV, ce vor fi folosite în spitale penru a oferi un plus de protecție tuturor ce intră în contact cu cazurile de COVID-19.

  Mulțumim donatorilor și partenerilor care ne-au răspuns prompt în onorarea comenzii pentru a face acest pas suplimentar în lupta în care deja am intrat.

  Protejarea personalului medical este o prioritate pentru noi toți.”, se anunță pe pagina oficială a proiectului.

  „Scut pentru Spital” este o acțiune de strângere de fonduri pentru spitalele publice din Arad, prin care se dorește achiziționarea de echipamente medicale. Inițiativa aparține unui grup de arădeni sprijinit de asociații civice locale.

  Citește și „ Arădenii fac scut pentru spital”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.