luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  ȘOCANT. Hello Kitty nu este pisică! Vezi ce mama supărării poate fi celebra mascotă

  de Special Arad | 1 septembrie 2014, 11:32 AM | Monden

  0

  Știrea anului! Senzațional! O să rămâi tâmpit dacă citești asta și o să ai nopți nedormite: Hello Kitty nu e o pisică…

  Hello Kitty nu este o pisică, ci o fetiță, un personaj de desene animate. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Sanrio, compania producătoare, care a organizat un eveniment pentru a celebra împlinirea a 40 de ani de la apariția celebrei mascote, scrie ziarul Ring.

  Adevărul a ieșit la iveală datorită antropologului Christine R. Yano, care ani de zile a studiat fenomenul. Ea a fost corectată cu fermitate de către Sanrio atunci când a afirmat ca Hello Kitty este o pisicuță, potrivit revistei People.

  „Am fost corectată cu fermitate. Hello Kitty nu este o pisică, ci un personaj de desene animate. E o fetiță. E o prietenă, dar nu o pisică. Ea merge în două picioare ca un om și are propria ei pisicuță pe nume Charmmy Kitty”, a declarat Yano.

  Detaliile oferite de antropolog nu s-au oprit însă aici. Hello Kitty are și o poveste de viață: numele ei real este Kitty White, este în zodia scorpion și adoră plăcinta cu mere. Are o soră geamană și locuiește în afara Londrei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.