duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Pikachu și Hello Kitty devin ambasadorii orașului japonez Osaka

  de Special Arad | 1 decembrie 2017, 11:43 AM | Internaţional | Pop Culture

  0

  Celebrul Pokémon a fost numit ambasadorul orașului japonez Osaka, a anunțat pe Twitter Taro Kono, Ministrul Afacerilor Externe. Pikachu nu e singurul ambasador, în schimb. Același rol l-a primit și Hello Kitty, scrie Mashable.

  Campania Ministrul Afacerilor Externe face parte din candidatura Japoniei de a găzdui târgul „World Expo 2025” la Osaka. Orașul japonez concurează cu Paris (Franța), Ekaterinburg (Rusia) și Baku (Azerbaidjan). Târgul se organizează din cinci în cinci ani, iar următorul eveniment va avea loc la Dubai în anul 2020.

  Orașul câștigător pentru 2025 va fi anunțat în noiembrie, anul viitor.

  Cetățenii japonezi au primit vestea cu entuziasm, dar se bucură în mod special pentru numirea lui Pikachu.

  Creatura galbenă (în caz că ai trăit într-o peșteră în ultimii 20 de ani, deconectat complet de lume) este unul dintre personajele principale ale seriei de desene animate „Pokémon”, iar personajul Hello Kitty, creat de compania japoneză Sanrio, a devenit în ultimul deceniu un brand extrem de iubit pe tot mapamondul, mai ales în rândul fetițelor și al adolescentelor.

  hello kitty ambasadoare

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.