joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Miraculos”: Fostul primar al Bucureștiului are o fetiță cu o femeie din Arad!

  de Special Arad | 9 octombrie 2014, 12:26 PM | Monden

  0

  Oana Lis a fost în pragul infarctului când a văzut prezentat în direct la TV actul care atestă că Viorel Lis ar avea o fetiță de patru anișori cu o femeie din Arad, aruncă „BOMBA” un cunoscut site de scandal.

  Ieri, la emisiunea „Acces Direct”, a fost prezentată o poză a actului care „aruncă în aer mariajul dintre soții Lis”. În act se vede clar numele de LIS LUMINIȚA al fetei și cel de LIS VIOREL trecut în dreptul tatălui:

  media_141278454782325300

  Fostul edil al Bucureștiului a negat vehement afirmația și a spus că este un fals, în timp ce soția sa, Oana, a fost bulversată și nu a știut ce să creadă.

  „Urmează să vedem ce se întâmplă în căsnicia celor doi după această dezvăluire ce poate avea un efect devastator”, scrie WOWbiz, iar dacă WOWbiz scrie așa, trebuie musai să-i credem pe cuvânt. Am pregătit deja vestele antiglonț, casca galbenă cum are Udrea, și bineînțeles șervețelele roz cu Hello Kitty, pentru orice eventualitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.