marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Situația Covid din Timiș: Intră în carantină Dumbrăvița, Șag, Șandra și Nitchidorf

  de Special Arad | 17 februarie 2021, 8:22 AM | Recomandările editorilor | Regional

  0

  Cresterea alarmanta a ratei de infectare cu COVID 19 duce la noi decizii drastice ale Comitetului pentru Situatii de Urgenta Timis. 4 comune din judet intra din nou in carantina, informeaza opiniatimisoarei.ro.

  Marti, Centrul Judetean de Coordonare si Conducere a Interventiei a facut o analiza, in urma careia a reiesit ca localitatile Dumbravita, Sag, Sandra si Nitchidorf au cea mai mare rata de infectare. Ca urmare, Directia de Sanatate Publica Timis a facut o cercetare pe fiecare unitate administrativ-teritoriala pentru a se vedea daca se impune masura carantinarii pentru 2 saptamani.

  DSP a transmis Institutului National de Sanatate Publica propunerea de carantinare a unitatilor administrativ-teritoriale Dumbravita, Sag, Sandra si Nitchidorf.

  In urma avizului favorabil carantinarii dat de INSP, astazi, subprefectul Mircea Bacala a convocat sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul careia s-a votat instituirea masurii de carantinare a celor patru unitati administrativ teritoriale, pe o perioada de 14 zile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.