duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Site-ul Universității din București, spart de hackeri

  de Special Arad | 21 iunie 2017, 8:37 AM | Naţional

  0

  Site-ul Universității din București a fost spart în această noapte de hackeri. „Sper că ați înțeles ce am vrut să transmit și că nu luați securitatea ca pe o glumă”, au scris hackerii.

  Site-ul Universității din Bucureșți nu poate fi accesat în această dimineață. În locul conținutului obișnuit, pe site apare postat un mesaj în limba engleză al hacker-ului D3v1x.

  „Site-ul Universității din București a fost spart de D3v1x. În primul rând vreau să vă spun că îmi pare rău că v-am spart site-ul. Acesta este un scurt mesaj pentru administratorii de website-uri din România și alte țări. Universitatea din București a angajat pe cineva care nu are competențe/cunoștințe. Vreau doar să vă transmit că trebuie să vă securizați mai bine site-ul, nu am șters nimic. Sunt un atacator din #Romania. Sper că ați înțeles ce am vrut să transmit și că nu luați securitatea ca pe o glumă”, este mesajul postat de hackeri.

  sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.