joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Site-ul PSD, atacat de un grup de hackeri

  de Special Arad | 30 aprilie 2022, 9:15 AM | Naţional

  0

  Site-ul PSD a fost țintit, vineri seară, de un „atac cibernetic venit dinspre Federația Rusă”, a anunțat biroul de presă al formațiunii. Conform acestuia, „departamentul IT a intervenit prompt și a repus site-ul în funcțiune”.

  PSD a transmis și că „își reafirmă apartenența la valorile europene și occidentale și condamnă invazia ilegală a Rusiei”.

  Site-ul Partidului Social Democrat a fost indisponibil vineri seara, timp de aproximativ 15 minute, în urma unui atac cibernetic venit dinspre Federația Rusă. Departamentul IT al PSD a intervenit prompt și a repus site-ul în funcțiune. Cu această ocazie, PSD își reafirmă apartenența la valorile europene și occidentale și condamnă invazia ilegală a Rusiei în Ucraina”, a anunțat, vineri biroul de presă al PSD.

  Hackerii ruși din gruparea Killnet au revendicat atacul pe contul lor de Telegram.

  Mai multe pe Digi24

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.