Site-ul Kickass Torrents, închis de Departamentul de Justiție SUA! Proprietarul a fost arestat

  de Special Arad | 22 July 2016, 5:55 PM | IT

  0

  Unul dintre puținele site-uri de torrente care a reușit să supraviețuiască în mediul online, Kickass Torrents a fost închis în această miercuri de către Departamentul de Justiție a SUA. Autoritățile din Polonia l-au arestat pe proprietarul site-ului, Artem Vaulin, un bărbat de 30 de ani de origine ucraineană. 

  Vaulin este acuzat de încălcarea drepturilor de autor, iar Departamentul de Justiție din SUA a declarat că intenționează să-l extrădeze către Statele Unite. Același departament a confiscat mai multe domenii asociate cu serverul respectiv, deși site-ul principal încă funcționa în ziua arestării. Acum, Kickass Torrents – unul dintre cele mai populare site-uri ilegale de file-sharing, arată în felul următor:

  kickass torrent goes bye bye

   

  Kickass Torrents, cunoscut și simplu KAT, a distribuit de-a lungul timpului peste 1 miliard de materiale aflate sub legile copyright-ului, potrivit procurorilor. Din 2008 încoace, site-ul a rulat un director de downloadare pentru filme piratate, emisiuni TV, muzică și multe altele, folosindu-se de protocolul BitTorrent. 15 milioane de utilizatori unici vizitau lunar site-ul.

  Traducere din limba engleză de pe pcworld.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.