vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Simpozion științific la UAV

  de - | 3 aprilie 2018, 5:04 PM | Educaţie

  0

  Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a Studenţilor „Economia – Prezent şi Viitor”, Ediţia a XIX-a, 2018 a avut loc la finele lunii martie la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad. Evenimentul a fost organizat de către Facultatea de Ştiinţe Economice, Centrul de Cercetări în Marketing și Centrul de Cercetări și Consultanță în Economie, cu susținerea financiară a Ministerului Educației Naționale. Au participat peste 150 de studenți din care 31 (28 la ciclul licență și 3 la ciclul masterat) ai Facultăţii de Ştiinţe Economice ai UAV au prezentat 20 de lucrări. Ceilalți studenți au participat în mod interactiv, adresând întrebări și completând prezentările. Moderatorul evenimentului a fost lect. univ. dr. Gomoi Bogdan Cosmin. Din Comisia de organizare au mai făcut parte și lect. univ. dr. Risti Lucia Camelia, asist. univ. drd. Condea Corina Maria și asist. univ. drd. Bilți Raluca Simina.

  Lucrările au fost centrate pe problematică economică, studenții prezentând articole cu teme de specialitate precum: contabilitate și raportare financiră, buget public, optimizare fiscală, antreprenoriat, marketing etc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.