sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Siguranța școlară, în tabăra de la Căsoaia

  de Special Arad | 30 iulie 2022, 10:40 AM | Educaţie

  0

  Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad s-au întâlnit, în cursul acestei săptămâni, cu mai mulți copii din tabăra de copii de la Căsoaia.

  Întâlnirea cu cei 75 de elevi în vacanță a avut ca teme de discuție viața de școlar, cu problemele specifice vârstei, printre care bullyingul, victimizarea minorilor și absenteismul.

  O mare parte din discuție s-a axat pe prevenirea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe cu efecte psihoactive, copiilor fiindu-le explicate efectele asupra sănătății fizice și psihice, pe termen scurt și lung.

  Copiii au fost încântați de întâlnire, urmând a fi organizate și altele, cu sprijinul Asociației “Filantropia”, din cadrul Arhiepiscopiei Aradului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.