Siguranța școlară, în tabăra de la Căsoaia

  de Special Arad | 30 iulie 2022, 10:40 AM | Educaţie

  0

  Polițiștii Biroului Siguranță Școlară și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad s-au întâlnit, în cursul acestei săptămâni, cu mai mulți copii din tabăra de copii de la Căsoaia.

  Întâlnirea cu cei 75 de elevi în vacanță a avut ca teme de discuție viața de școlar, cu problemele specifice vârstei, printre care bullyingul, victimizarea minorilor și absenteismul.

  O mare parte din discuție s-a axat pe prevenirea consumului de alcool, tutun, droguri și alte substanțe cu efecte psihoactive, copiilor fiindu-le explicate efectele asupra sănătății fizice și psihice, pe termen scurt și lung.

  Copiii au fost încântați de întâlnire, urmând a fi organizate și altele, cu sprijinul Asociației “Filantropia”, din cadrul Arhiepiscopiei Aradului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.