miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și totuși, UTA – Dinamo se joacă la lumina zilei, pe Motorul!

  de Lucian Dănilă | 13 septembrie 2019, 5:52 PM | Sport

  0

  Deși managerul general al clubului UTA anunța că meciul dintre gruparea arădeană și Dinamo din Cupa României se va juca în nocturnă, în cele din urmă ora oficială a disputării acesteia a fost stabilită și vom vedea partida la lumina zilei.

  „Clubul UTA vă anunță că s-a stabilit oficial data și ora la care se va disputa partida dintre UTA și Dinamo București din cadrul Cupei României, faza 16-imilor. Meciul se va disputa la ora oficială de joc aferentă lunii septembrie, 16:30, marți, 24.09.2019, pe stadionul Motorul.

  Ținem să menționăm și să apreciem sprijinul oferit de Primăria Arad, prin domnul primar Călin Bibarț, în discuțiile care au dus la acest acord din partea FRF și al televiziunilor care dețin drepturile de transmisie.

  Astfel, toți arădenii iubitori de fotbal o vor putea susține pe UTA, acasă, în Arad”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial uta-arad.ro.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.