duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și se jură că nu fură… dar l-au prins cu Firea-n gură!

  de Alin Olteanu | 22 noiembrie 2018, 9:40 AM | Politikos | Recomandările editorilor

  1

  Senatorul PSD Mihai Fifor a precizat miercuri, într-o postare pe Facebook, că nu a semnat nicio scrisoare împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea, scrisoare care i-ar fi adus „pieirea”, adică îndepărtarea sa din funcția de ministru (nimeni nu a tratat demisia sa decât ca pe o încercare de ocrotire a imaginii sale, care urma să fie „lovită” prin remaniere)

  „Constat cu mâhnire – spune Mihai Fifor pe Facebook – că apetenţa unora pentru minciună nu are limită şi foamea de putere îi face să apeleze inclusiv la falsuri pentru a-şi atinge scopurile. Ca să fie clar pentru toată lumea: am mai spus şi repet… nu am semnat nicio scrisoare împotriva preşedintelui Dragnea şi nu am participat la nicio întâlnire secretă unde s-ar fi redactat acea scrisoare. Se publică azi un tabel în care se spune că apare semnătura mea… este un fals grosolan, diferenţa de semnătură se vede şi de pe Lună. Jenantă încercare, care aminteşte de altfel de practici. Cei care au ajuns atât de jos încât să încerce să-mi falsifice semnătura ar fi putut, măcar, să se străduiască mai bine”.

  El i-a provocat „pe toţi cei care lansează astfel de minciuni, fără niciun respect pentru adevăr şi onoare” să iasă public şi să spună că i-au prezentat vreodată acea scrisoare sau că a participat la vreo discuţie despre demisia preşedintelui PSD. „Sunt un om de echipă, care crede în unitatea acestui partid şi în capacitatea sa de a asigura o guvernare bună pentru români şi nu voi ceda niciunui fel de şantaj sau atac. Am fost şi voi rămâne alături de preşedintele PSD şi de adevăraţii mei colegi şi nu voi accepta niciodată să fac jocurile subterane ale celor care vor destabilizarea partidului. Inconştienţii care se pretează la atacuri incalificabile pentru a face jocurile celor care vor să ne împiedice cu orice preţ să ducem guvernarea pe mai departe şi să asigurăm o preşedinţie de succes a Consiliului Uniunii Europene ar trebui să înţeleagă că Partidul Social Democrat este un partid unit şi puternic care nu va ceda”, a menţionat Mihai Fifor.

  În ciuda faptului că a negat vehement acest lucru, în repetate rânduri, Mihai Fifor se află printre semnatarii celebrei scrisori prin care 24 de lideri PSD îi cereau demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului. Portalul știripesurse.ro a scris în exclusivitate despre acest lucru încă de pe 29 septembrie, după care, ieri, a prezentat documentul-dovadă: lista completă a semnatarilor scrisorii care a stârnit scandalul în PSD.

  media 154280192549827500

  Mai jos prezentăm un alt document oficial în care se poate observa că domnul Fifor folosește același scris si semnătură și când își face o cerere pentru a intra în Liga Militarilor Profesioniști… Așa încât, ne întrebăm: S-a jurat că n-a „furat”? Sau a „furat” și s-a jurat?

  46638455 206930820205419 2519182049214988288 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.