duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Și Consiliul Județean se pregătește să ia tablete din fonduri europene. Destinația: școlile speciale arădene

  de Special Arad | 11 noiembrie 2020, 4:15 PM | Educaţie

  0

  Consiliul Judeţean Arad a început demersurile pentru achiziția de tablete pentru elevii care frecventează şcolile speciale Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad şi Liceul Special „Sfânta Maria” Arad. Achiziția se va face din fonduri europene, proiectul aprobat astăzi de consilierii județeni urmând a fi depus spre finanțare către Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Vest.

  Valoare proiectului este de aproximativ două milioane de lei, contribuţia Consiliului Judeţean urmând să fie de aproximativ 90.000 de lei.

  „Prin implementarea acestui proiect, se va asigura desfășurarea în bune condiții a activităților didactice în anul școlar 2020-2021 în unitățile de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad, respectiv Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad și Liceul Special Sfânta Maria Arad”, a subliniat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Citește și:

  Va trece pandemia până vor primi elevii arădeni tabletele promise pentru învățarea online?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.