duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Și-a recunoscut fiul mort după pantofi! Acesta se afla într-o groapă din apropierea unei benzinării

  de Special Arad | 15 aprilie 2022, 9:16 AM | Internaţional

  0

  (foto: Captură video TRT WORLD/YouTube)

  Atrocitățile comise de armata rusă împotriva civililor din Ucraina continuă să provoace dezgust și revoltă. Nu există zi în care autoritățile de la Kiev să nu denunțe violuri asupra femeilor și copiilor, tortură și ucideri fără discernământ.

  Duminică, jurnaliștii AFP au asistat la o scenă sfâșietoare: momentul în care o mamă recunoaște după pantofi trupul fără viață al fiului ei, aruncat într-o groapă, în apropierea unei benzinării.

  Imaginile sunt cutremurătoare și au fost filmate în Buzova, un sat aflat în apropiere de Kiev. Scena surprinde momentul în care cele mai mari temeri ale unei mame din Ucraina devin realitate – descoperirea trupului neînsuflețit al fiului ei, aruncat într-o groapă, după retragerea forțelor ruse.

  Lăsați-mă să-l văd! Fiul meu mic! Sunt pantofii lui!„, sunt strigătele de durere ale mamei, care plânge și cade în genunchi privind în groapă și recunoscându-și fiul după pantofi, potrivit CNN, citat de Observator.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.