Show musical „generation-fusion” pe muzica trupei Holograf, sâmbăta aceasta

  de Special Arad | 21 March 2019, 1:03 PM | Cultură

  0

  Arădenii au ocazia să vadă un super-musical adolescentin inspirat de muzica trupei Holograf sâmbăta aceasta, 23 martie, începând cu ora 19, în sala Palatului Cultural. Este vorba despre „Dacă noi ne iubim”, primul muzical de tip „generation-fusion” din România.

  „Ce să spun… Am plâns! Mă crezi că am plâns la anumite piese? M-au impresionat, am intrat într-o altă lume! Parcă n-am scris niciun vers, nicio piesă din toate astea. Am fost foarte emoționat de-a lungul întregului spectacol”, a mărturisit pentru Libertatea solistul Dan Bittman, după premiera spectacolului.

  Musicalul „Dacă noi ne iubim” este o poveste de dragoste imaginată de Julieta Georoiu și scrisă de doi adolescenți: Anastasia Jinga și Rareș Fota, pe muzica trupei Holograf.

  Evenimentul organizat de produs de JG Production vrea sa asigure un pod peste generații între fanii Holograf, respectiv un punct de tranziție între „vechea gardă” a muzicii autohtone, reprezentată de trupa Holograf, și tânăra generație – inclusiv sfera adolescentină, reprezentată de trupa și publicul trupei Victoria Art. Focusul principal al producției rămâne însă pe tânăra generație și problemele ei, ilustrate prin povestea și punerea în scenă a spectacolului.

  În acest proiect au fost selectati 50 de câștigători ai multor premii în festivalurile de teatru pentru liceeni sau premianți la concursurile de muzică, cum ar fi Vocea României.

  Toată muzica (inclusiv cea instrumentală) este interpretată live de Tomy Weissbuch & Band: Şerban Matei (chitară), Alexandru Săliştean (clape + bas), George Popescu (tobe), Jack Popescu (percuție).

  Prețurile biletelor variază, în funcție de locuri, între 60 (cat. I), 40 (cat. II) și 25 lei (cat. III).

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.