miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Vama, Holograf, Erika Isac și Petre Ștefan, printre invitați la Festivalul Berii 2024

  de Tomck@t | 16 aprilie 2024, 2:10 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Semnarea contractelor pentru organizarea Festivalului Berii din acest an a început deja. Centrul Municipal de Cultură (coorganizator al evenimentului) a contractat recent două trupe, Vama și Holograf, dar și doi soliști, Petre Ștefan și Erika Isac – cântăreața trap care a devenit virală, anul trecut, cu piesa „Macarena”.

  Perioada de desfășurare a Festivalului Berii va fi 11 – 14 iulie, aflăm din contractele încheiate între Centrul Municipal de Cultură și agențiile trupelor și ale artiștilor.

  În total, suma la care se ridică contractarea celor două trupe și a celor doi artiști este 162.000 RON din bani publici (Vama – 63.700 RON, Holograf – 57.200 RON, Erika Isac – 23.600 RON și Petre Ștefan – 17.500 RON).

  Deși este un eveniment privat, organizatorul principal fiind Călin Costea, 2024 nu este primul an în care Primăria Municipiului Arad este coorganizator și cofinanțator, prin Centrul Municipal de Cultură. Anul trecut, CMCA s-a alăturat ca partener achitând din bugetul local o parte din bani, 250.000 lei, prin care s-au acoperit onorariile artiștilor Puya și Ștefan Bănică Jr. și al trupei Iris.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.