marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Sfâșietor… „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură data. Îl pierzi când închizi ochii în fiecare noapte”

  de - | 31 martie 2024, 1:19 PM | Regional

  0

  O crimă înfiorătoare a avut loc în urmă cu câteva zile la Timișoara. Andreea Morega, o tânără de 21 de ani, studentă la Medicină, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit de cel care spunea că este prietenul ei. Acum, durerea părinților este imensă… „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură data. Îl pierzi când închizi ochii în fiecare noapte”, spune tatăl fetei ucise.

  Adrian Morega, tatăl Andreei, a scris, pe pagina sa de Facebook, că este greu să trăiască fără fiica, iar absența sa o resimte în fiecare clipă:

  „Nu pierzi pe cineva drag doar o singură data. Îl pierzi când închizi ochii în fiecare noapte și când îi deschizi în fiecare dimineață. Îl pierzi de-a lungul întregii zile. O cană de cafea nefolosită. Un scaun gol. O pereche de ghete care nu mai sunt acolo. Pierzi acel suflet când soarele apune și întunericul se apropie. Îl pierzi atunci când te întreb De ce? și privești cerul plin de stele. Îl pierzi în zilele importante: aniversări, zile de naștere, nunți și botezuri. Îl pierzi și în zilele obișnuite. Îl pierzi în cotidian, acte, treburi casnice, rutina considerată normală. Îl pierzi în lucruri familiale: o melodie care îi plăcea, un parfum cu care se dădea, un fel de mâncare pe care îl prefera.

  Pierzi acel suflet în conversații care nu vor mai avea loc și-n toate cuvintele rămase nespuse. Îl pierzi în toate locurile în care a mers și-n care își dorea sa meargă. Îl pierzi în cea ce ar fi putut fi și-n toate visele pe care le-ați avut împreună. Îl pierzi când aduni cioburile vieții tale distruse și încerci sa trăiești o viața normala. Îl pierzi cu fiecare anotimp cu fiecare zăpadă care se așterne cu fiecare floare care înflorește cu fiecare fir de iarbă care crește cu fiecare frunze care cad toamna. Îl pierzi atunci când realizezi că aceasta e noua ta realitate și că nu se mai întoarce niciodată indiferent decât de dor îți este de el indiferent decât nevoie ai de el indiferent de cât de tare te rogi el nu mai e și tu trebuie să mergi mai departe singur. Îl pierzi iar și iar zi după zi lună de lună an de an timpul trece și duce din ce în ce mai departe. Îl pierzi când îți apar fire albe în păr și trupul se încovoaie de anii care trec amintirile se șterg detaliile estompează chipul lui zâmbește înapoi dintr-o fotografie vagă.

  E cineva pe care l-ai cunoscut și l-ai iubit cândva cu mult timp în urmă nu pierzi un suflet drag doar o singură dată. Îl pierzi zi de zi, iar și iar pentru tot restul vieții”.

  Andreea Morega a fost înmormântată în rochie de mireasă

  Andreea Morega a fost înmormântată în rochie de mireasă, un obicei care se păstrează în cazul tinerelor care decedează înainte de căsătorie.

  Ea a fost ucisă cu bestialitate, vineri, 22 martie 2024, fiind înjunghiată cu zeci de lovituri de cuțit de colegul ei Mirel Dragomir, din comuna Pojejena, din județul Caraș-Severin. Crima a avut loc în apartamentul în care Andreea locuia cu chirie alături de alte două colege, care nu erau acasă în momentul respectiv. Mai mult decât atât, locuința era închiriată de la mama tânărului criminal.

  Mirel Dragomir are 23 de ani și era student la Medicină și la Teologie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.