Seturi de unelte, puse la dispoziție gratuit arădenilor pentru îngrijirea mormintelor

  de Special Arad | 17 August 2021, 8:00 PM | Știri Arad

  0

  S.C. Gospodărirea Comunală S.A. vine în sprijinul arădenilor și le pune la dispoziție uneltele de grădinărit necesare pentru îngrijirea locurilor de veci, anunță Primăria Municipiului Arad.

  Începând de săptămâna aceasta, seturile de grădinărit sunt disponibile în cimitirele Eternitatea și Pomenirea. Conducerea societății în subordinea Consiliului Local are în vedere să extindă acest serviciu la nivelul tuturor cimitirelor aflate în administrarea ei.

  Seturile de grădinărit compuse din sapă, cazma, greblă, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare,  pot fi folosite gratuit, în baza unui document de identitate.

  Fiecare persoană poate utiliza uneltele respective atât timp cât are nevoie, după care acestea vor fi returnate pentru a permite și altora să le folosească.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.