miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Serviciul „Stare Civilă” se va muta din Palatul Cenad în fostul sediu al Poliției Locale Arad

  de Raluca Medeleanu | 21 octombrie 2019, 10:29 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  (foto: Google Street View)

  Municipalitatea intenționează să mute într-un alt loc Serviciul „Stare Civilă”, care la ora actuală se situează la parterul Palatului Cenad. Inițiativa aparține primarului Călin Bibarț, iar decizia urmează să fie votată astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal de la ora 15:00.

  Serviciul „Stare Civilă” urmează să funcționeze, potrivit proiectului de hotărâre, în spațiul care a găzduit sediul central al Poliției Locale, pe Bulevardul Dragalina numărul 18, apartamentul 34, care are o suprafață de 322 mp. Imobilul respectiv se află în proprietatea publică a Municipiului Arad.

  Serviciul respectiv cuprinde departamentele de înregistrări nașteri, căsătorii, arhivă și decese. Momentan nu se cunoaște o dată exactă în care se va efectua mutarea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.