joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marți în localitățile Sânleani și Livada

  de Special Arad | 9 noiembrie 2015, 2:03 PM | Livada | Știri Arad

  0

  E.ON Distribuţie România a finalizat un important proiect de investiţii care a constat  în extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale (conducte și branșamente noi) pe o lungime totală de 3,5 kilometri. Investiția, în valoare de 400 de mii de lei, va permite alimentarea cu gaze naturale a unor noi consumatori din localitatea Livada din județul Arad.

  Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marți, 10 noiembrie a.c., începând cu ora 9.00, în localitățile Sănleani și Livada.

  Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

  Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

  0800.800.928

  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

  sau

  0265.200.928

  (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.