sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Distribuţia gazelor naturale va fi sistată marți pe mai multe străzi din Arad

  de Special Arad | 14 decembrie 2015, 1:53 PM | Știri Arad

  0

  Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie, E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marți, 15 decembrie, începând cu ora 8.00, pe următoarele străzi din municipiul Arad: Ecaterina Teodoroiu, Gheorghe Barițiu, Vasile Goldiș, Ștefan Cicio Pop, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Ion Georgescu, Episcopiei, Ilarie Chendi, Voltaire, Ioan Calvin, Vasile Alecsandri, Salacz Gyula, Bd.Revoluției (parțial), Parcul Reconcilierii și Piața Catedralei.

  Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16:00, anunță E.ON Gaz.

  Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

  În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

  0800.800.928  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau

  0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

  E.ON Distribuţie România regretă disconfortul creat şi îi asigură pe consumatori că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.