marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Serviciul de distribuire a facturilor de apă și de canalizare a fost externalizat pentru Municipiul Arad și câteva localități

  de Special Arad | 8 decembrie 2021, 2:03 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Compania de Apă Arad anunță că începând cu facturile de apă si de canalizare emise în luna noiembrie, distribuirea se va face la domiciliul clienților de către o firmă specializată.

  Serviciul a fost externalizat pentru Municipiul Arad și următoarele localități: Vladimirescu, Mândruloc, Cicir, Horia, Livada, Sânleani, Zimandul Nou, Zimand Cuz, Andrei Șaguna, Zăbrani, Neudorf, Aluniș, Frumușeni, Fântânele, Șagu, Cruceni, Vinga, Mănăștur, Mailat, Iratoș, Variașu Mare, Variașu Mic.

  Dacă apar situații în care consumatorii nu primesc facturile, aceștia sunt rugați să sesizeze telefonic Compania de Apă Arad la numărul 0257/270843 – Biroul Abonați sau prin email: [email protected].

  Plata facturilor se poate face la punctele de încasare Paypoint si Un-doi Centru de plăți, la casieriile Companiei, online – pe pagina de internet www.caarad.ro, accesând link-ul către pagina de plată – PLATA DIRECTA FACTURA, prin plată directă prin aplicație bancară – la BCR, Banca Transilvania si Raiffeisen sau la aparatele multifucționale BCR.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.