Seria Apple iPhone 14, cu performanțe mai bune și mai multă memorie RAM

  de Special Arad | 6 august 2022, 4:10 PM | IT

  0

  Apple va lansa noua serie Apple iPhone 14 în această toamnă și deja sunt multe informații despre ce va aduce aceasta pe piață. Acum am aflat că viitoarea serie Apple va avea mai multă memorie RAM și performanțe mai bune.

  Seria Apple iPhone 14 ar putea începe de la 6GB de RAM, dar numai modelele Pro vor beneficia de performanțe mai bune. Apple iPhone 13 începe cu 4GB de RAM și toate telefoanele folosesc memoria LPDDR4X, în ciuda faptului că RAM LPDDR5 mai nouă, mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic este disponibilă de ceva timp.

  Conform PhoneArena, iPhone 14 va fi livrat cu cel puțin 6GB de RAM. Este posibil ca iPhone 14 de 6,1 inch (15,49 cm) și iPhone 14 Max de 6,7 inch (17,02 centimetri) să rămână cu memoria anterioară LPDDR4X, în timp ce Apple iPhone 14 Pro de 6,1 inch și iPhone 14 Pro Max de 6,7 inch vor fi actualizate la LPDDR5. Acest lucru le va aduce la același nivel, ca memorie RAM, cu telefoanele emblematice ale Samsung.

  În plus, doar Apple iPhone 14 Pro și Pro Max vor fi echipate cu noul cip A16 Bionic, care ar putea să nu fie o îmbunătățire drastică față de A15 Bionic, dar le va oferi proprietarilor modelelor Pro motive de lăudă. În schimb, Apple iPhone 14 și iPhone 14 Max vor păstra același procesor A15 Bionic, care este mai rapid decât unele procesoare care alimentează cele mai bune telefoane Android, deși Qualcomm pare să reducă diferența.

  Noul A16 Bionic, asociat cu memoria RAM LPDDR5, ar putea oferi un impuls semnificativ de performanță modelelor premium Apple. Asta pentru că, în termeni profani, cu cât memoria RAM este mai rapidă, cu atât viteza de procesare este mai rapidă. O memorie RAM mai rapidă crește viteza la care memoria transferă informații către diferite componente.

  Capacitatea de 6GB de memorie RAM este singura opțiune pentru iPhone 13 Pro și Pro Max, dar potrivit unor informații anterioare, cele două modele 14 Pro ar putea oferi și o opțiune de 8GB. De asemenea, seria ar putea începe cu 64GB spațiu de stocare, ceea ce ar fi un downgrade având în vedere că Apple iPhone 13 Mini vine cu cel puțin 128GB spațiu de stocare. Modelele Pro, pe de altă parte, pot începe cu 256GB în loc de 128GB capacitate de stocare.

  De asemenea, este posibil ca iPhone 14 Pro și Pro Max să renunțe la notch pentru a veni cu un ecran cu gaură pentru noua cameră de 48 MP, deși ar putea rămâne în continuare în urma lui Galaxy S22 Ultra în această zonă. Seria Apple iPhone 14 va fi dezvăluită în septembrie alături de noile ceasuri Apple Watch Series 8, inclusiv Apple Watch 8 Pro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.