Seria Apple iPhone 13 lansată, afișaje de 120Hz și durată de viață a bateriei mai mare

  de Special Arad | 27 September 2021, 10:28 AM | IT

  0

  Apple a anunțat în 14 septembrie noua serie iPhone 13. Fac parte din această serie patru modele la fel ca anul trecut cu seria iPhone 12. În timp ce toate noile modele de iPhone 13 aduc noi funcții, noile Apple iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max sunt dotate cu o caracteristică după care fanii Apple au tânjit – un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată.

  Noile modele de iPhone 13 Pro au un ecran ProMotion cu rata de 120Hz care se reglează între 10Hz și 120Hz în funcție de conținutul afișat pe ecran. Ecranul este produs de cel mai mare rival al companiei Apple: Samsung. Dimensiunile ecranelor au rămas neschimbate față de modelele de anul trecut. Deci, aveți un ecran Super Retina XDR cu diagonala de 6,1 inch (15,49 cm) pe iPhone 13 Pro, în timp ce iPhone 13 Pro Max are un ecran de 6,7 inch (17,02 cm). Apple iPhone Mini are un ecran cu diagonala de 5,4 inch (13,72 cm), iar Apple iPhone 13 are un ecran de 6,1 inch (15,49 cm). La fel ca iPhone 13 Mini și iPhone 13, modelele Pro au și crestături puțin mai mici. Acestea sunt, de asemenea, protejate de Ceramic Shield despre care Apple susține că este mai dură decât orice sticlă pentru smartphone.

  Conform GizmoChina, procesorul Apple A15 Bionic se află în interiorul celor patru telefoane. Apple iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max se mândresc cu îmbunătățiri semnificative în departamentul de camere. Există o nouă cameră de 12MP cu diafragma f / 1,8 și cu un câmp vizual de 120° și, la fel cum am văzut pe unele telefoane Android, acest senzor poate face și fotografii macro (de la o apropiere de 2 cm), dar Apple nu se oprește aici. De asemenea, poate înregistra videoclipuri macro, inclusiv în modul slow motion și time-lapse. De asemenea, acest senzor captează cu până la 92% mai multă lumină decât înainte.

  Există, de asemenea, un teleobiectiv de 12MP f / 2,8 cu zoom optic de 3x (interval de zoom optic 6x în întregul sistem) și zoom digital de 15x. Această cameră se alătură camerei cu unghi ultra-wide și camerei cu unghi larg pentru a putea fotografia în Night Mode. Camera de 12MP cu deschiderea f / 1,5 are cel mai mare senzor, captând 2,2 ori mai multă lumină pe un iPhone și profită de scanerul LiDAR atunci când fotografiați în modul nocturn. Frontal sunt două camere, una de 12MP, f / 2.2 și un senzor SL 3D, (de adâncime / biometrie). Suntem curioși cum va arăta Apple iPhone 13 Pro Max față în față cu actualul Samsung Galaxy S21 Ultra sau viitorul Galaxy S22 Ultra.

  Apple a adăugat noi funcții de înregistrare video, cum ar fi Modul Cinematic, care schimbă focalizarea la înregistrarea unui videoclip. Utilizatorii vor putea regla nivelul de bokeh și chiar bloca pe ce obiecte ar trebui să se concentreze camera. Cu toate acestea, există și un mod automat care schimbă focalizarea atunci când o persoană intră în cadru sau se uită în afară de cameră. Această caracteristică va fi disponibilă pe camera TrueDepth din față și pe camerele din spate wide și telefoto. O altă caracteristică interesantă este Stiluri fotografice, care aplică propriul stil de fotografiere preferat (ton și căldură) fotografiilor, dar nu schimbă cerul și tonurile pielii.

  Toate modelele din seria iPhone 13 au un rating IP68 pentru rezistența la praf și apă. Apple iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max au o durata de viață a bateriei mai bună acum. Este cu 2,5 ore în plus pe Pro Max și cu 1,5 ore mai mult pe Pro. Încărcarea prin cablu este încă limitată la 20W, în timp ce încărcarea fără fir MagSafe este de 15W. Puteți utiliza în continuare un încărcător wireless Qi, dar este mai lent, deoarece se încarcă până la 7,5W.

  Modelele iPhone 13 Pro vor fi disponibile în Sierra Blue, Silver, Gold și Graphite. De asemenea, vor fi disponibile în variante de 128, 256, 512GB și 1TB. Apple iPhone 13 Pro Max cu 128GB stocare începe de la 1.000 USD, iar varianta cu 1TB ajunge la 1.599 USD. Toate modele sunt disponibile pentru precomandă din vor fi disponibile pentru precomandă începând de vineri 17 septembrie și vor fi disponibile pentru cumpărare din 24 septembrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.