sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Vlad (USR), despre șantierele electorale

  de - | 12 decembrie 2019, 11:11 AM | Comunicate contra cost

  0

  La fiecare 4 ani, fix înainte de alegerile locale, orașul este răvășit de șantiere și de tot felul de lucrări, care generează un disconfort major cetățenilor. Blocaje și timp pierdut în trafic, praf, noroi, săpături nesfârșite, toate sunt aruncate în calea arădenilor pentru voturi.

  Începute încă din cursul primăverii, lucrările de înlocuire a țevilor de pe bulevardul Revoluției și nu numai, sunt perpetuate parcă la nesfârșit, pentru ca arădenii să vadă în cât mai mare măsură că în Arad se muncește. Nimeni nu se gândește la cozi, la ambuteiaje sau la disconfortul pietonilor. Iar acesta nu este un exemplu singular.

  Sergiu Vlad, deputat USR: „Bineînțeles că avem mare nevoie de investiții: avem nevoie de drumuri, de infrastructură de apă și canalizare, de renovarea instituțiilor, de școli, grădinițe și stadioane. Numai că nimeni nu pare a se întreba de ce trebuie ca puținele lucrări de care beneficiază orașul să fie executate în același timp?
  Toate investițiile aprobate de-a lungul mai multor ani sunt comprimate în perioada care precede alegerile. Avem săpături în centru și în cartiere, regenerare urbană, lucrări la liceele Economic și Ghiba Birta, se încearcă după șase ani finalizarea stadionului și nu numai.
  Trebuie să renunțăm la aceste practici. Soluția este gestionarea eșalonată a lucrărilor, de-a lungul celor patru ani ai unui ciclu electoral. Mai mult, odată începute, ele trebuie finalizate cât mai repede, iar disconfortul limitat. Regulile privitoare la poluarea cu praf, fonică sau de orice fel trebuie respectate. Numai așa vom reuși să dezvoltăm orașul și să ne respectăm cetățenii în același timp.”

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.