luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Vlad: „USR a votat împotriva proiectului pensiilor speciale” (P)

  de - | 29 martie 2023, 3:33 PM | Comunicate contra cost

  1

  USR a votat, astăzi, în Senatul României împotriva proiectului de lege care nu desființează și nu trece la principiul contributivității nicio pensie specială. Pentru că menține aceste pensii, coaliția PSD-PNL-UDMR este direct responsabilă de pierderea a cel puțin 1,4 miliarde de euro din PNRR.

  „În România unii cetățeni sunt mai speciali decât alții — așa rezultă în urma votului de astăzi din Senat al cOaliției PSD-PNL-UDMR. Am votat, alături de colegii senatori USR, împotriva menținerii privilegiilor specialilor, și am protestat în Parlament alături de toți senatorii și deputații USR”, a declarat Sergiu Cosmin Vlad, senator USR.

  Fără nici un efect. Legea a trecut. Chiar dacă riscul este pierderea banilor din PNRR pentru că sistemul de pensii speciale nu este bazat pe contributivitate, specialii rămân speciali.

  „Specialii rămân speciali, dar votul PSD-PNL a fost unul ordinar. Așa că, dacă proiectele de finanțare prin PNRR din municipiul Arad și din județ rămân fără finanțare din cauza acestui vot ordinar, îndreptați-vă degetele către cei care au votat pentru: senatorii PSD, PNL și UDMR”, și-a încheiat declarația senatorul USR Arad.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.