miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Vlad: „Transparență la Adăpostul de câini”

  de - | 23 noiembrie 2022, 4:00 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul Sergiu Vlad transmite următoarele: „Consilierii locali USR din Arad au înaintat un proiect prin care se dorește ca adăpostul de câini să fie supravegheat video prin Internet. Pentru a evita situațiile prin care se încearcă eludarea legii de către administratorii centrelor care montează camere de supraveghere doar de formă, fără ca acestea să fie operaționale cu adevărat, proiectul prevede o supraveghere asigurată de administrația publică locală, astfel imaginile putând fi accesate, în timp real, de orice cetățean, pe site-ul primăriei.

  Transparența a reprezentat, încă de la început, un stâlp de rezistență a ideologiei Alianței Uniunea Salvați România, dar și un principiu de bază după care m-am ghidat în activitatea mea de politician. Orice nu este în mod explicit secret, din motive legale, trebuie sa fie transparent, accesibil oricărui cetățean, oricând, în mod facil, de preferință la un click distanță. România se confruntă cu o problemă la nivel național în rândul protecției animalelor asupra căreia au fost luate mai multe măsuri, de la înăsprirea pedepselor pentru cei care comit orice act de violență asupra animalelor, până la îmbunătățirea și eficientizarea centrelor în care animalele fără adăpost sunt ținute.

  Acest proiect este, de asemenea, un pas important în acest proces de protejare a animalelor din adăposturi, prin implicarea totodată a cetățenilor iubitori de animale care militează pentru drepturile acestora, oferindu-le astfel șansa de a controla și de a sesiza abuzurile asupra acestor viețuitoare.
  Îi felicit pe colegii mei și le susțin acest proiect, cu speranța că Aradul va deveni un exemplu de bună practică și pentru alte județe din România”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.