Sergiu Vlad, deputat USR Arad: Ștrandul este soluția pentru relaxare!

  de - | 18 mai 2020, 11:49 AM | Comunicate contra cost

  1

  USR cere Primăriei Arad un plan de implementare rapidă a unor soluții și reguli pentru amenajarea de spații publice pentru relaxare pe ștrandul Neptun.

  Recent, administrația județeană a decis desființarea teraselor de pe bulevardul central al municipiului Arad. În ultimii ani, acestea deveniseră un pol de atracție pentru doritorii de relaxare, în condițiile în care zona comercială a ștrandului este de mult într-un con de umbră.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: „Ștrandul Neptun poate oferi arădenilor senzația de libertate și siguranță care, în această vară, va depinde atât de mult de distanțarea socială sau fizică.

  Vorbim de o zonă care a scăzut de la 3.000.000 de vizitatori anual, cifra furnizată de site-ul RECONS Arad, la 80.000 de vizitatori în anul 2018 (conform situației veniturilor anuale). Pentru revitalizarea sa, USR Arad propune administrației:

  • Închirierea spațiilor destinate amenajării teraselor la prețuri modice, pentru sezonul 2020;

  • Posibilitatea încheierii unor contracte pe termen de minim 5 ani, pentru a stimula comercianții care doresc să investească;

  • Reducerea prețurilor la biletele de intrare și abonamente, pentru a atrage arădenii pe ștrand;

  • Efectuarea de urgență a lucrărilor necesare pentru igienizarea toaletelor publice din interiorul ștrandului;

  • Întocmirea și afișarea unui regulament de ordine interioară adecvat măsurilor de combatere a epidemiei de coronavirus.

  Ștrandul are suficient loc pentru a amplasa mese și umbrele cu respectarea regulilor de distanțare socială. Cred că, dacă l-am reda arădenilor, am putea petrece vara plăcut și în siguranță.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.