Sergiu Cosmin Vlad: „Siguranță pentru copiii din Arad”

  de - | 23 September 2019, 11:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Deputatul USR Arad, Sergiu Cosmin Vlad, a interpelat Ministerul Afacerilor Interne în legătură cu măsurile concrete pe care le va lua în municipiul și județul Arad, pentru a oferi siguranță cetățenilor și în speciale celor mici.

  România a ajuns la momentul în care statul își pierde tot mai mult din capacitatea de a oferi serviciile care constituie rațiunea sa de a fi. De la sănătate la educație, de la drumuri la siguranță publică, zecile de ani de politizare, de amatorism și ineficiență, au condus la adevărate tragedii.

  Sergiu Cosmin Vlad, deputat USR: „Eliberarea a aproape 20 de mii de infractori în baza legii recursului compensatoriu, alături de atacurile PSD la adresa justiției, dublate de angajări pe criterii politice, de școli de pregătire a cadrelor unde plagiatul este la ordinea zilei, sunt principalele cauze pentru situația actuală.

  România parcurge o spirală amețitoare de evenimente tragice, care au drept victime cetățenii cei mai expuși: copiii și adolescenții. Începând cu decesele tragice de la maternitatea Giulești, cu cazul Colectiv, cu copiii înecați în fose septice din școli și până la recentele cazuri din Caracal și Dâmbovița, toate sunt inacceptabile și dureros de reale în același timp.

  Ca deputat, am solicitat Ministerului Afacerilor Interne măsuri imediate pentru descurajarea infracționalității, pentru creșterea siguranței. Ca tată, nu pot asista indiferent și nu pot accepta ca teama să ne țină cu sufletul la gură de fiecare dată când copiii noștri sunt singuri pe stradă.

  Pe termen lung, avem nevoie de un restart al întregii administrații, care trebuie să înceapă cu înlocuirea clasei politice. Cei preocupați de propriul buzunar trebuie să plece. România funcționează mulțumită celor onești, care muncesc și plătesc taxe. Aceștia trebuie să iasă în față, să administreze statul”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.