Sergiu Cosmin Vlad, înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Arad. Scrisoare de intenție și CV

  de - | 24 iulie 2019, 12:22 PM | Comunicate contra cost

  0

  Sergiu Cosmin Vlad este al treilea înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului USR la Primăria Arad. Mai jos găsiți scrisoarea de intenție și CV-ul său.

  Dragă Filială Municipală,

  Mă numesc Sergiu Vlad, am 41 ani, sunt căsătorit și am o fetiță de 1 an jumătate. În prezent sunt deputat și chiar dacă stau la București 4 zile pe săptămână, știu că locul meu e aici, la Arad, unde m-am născut si am crescut.

  Am luptat pentru Arad de fiecare dată când am simțit ca valoarea orașului este pusă în pericol de o administrație fie nepăsătoare, fie incompetentă. Salvarea Parcului Eminescu este doar un exemplu.

  Valoarea orașului nostru, frumusețea lui si chiar siguranța noastră, a arădenilor, par să nu fie printre preocupările edililor Aradului. De aceea implicarea din afară, de la distanța, nu este suficienta. Dacă vrem să schimbăm ceva aici, la noi acasă, trebuie să ne implicăm aici.

  Experiența în lupta pentru mediu și experiența de deputat mi-au arătat cat de important este să ai oameni pasionați și profesioniști. Am învățat multe despre aparatul de stat in cei 3 ani de când sunt deputat. Am întâlnit oameni foarte bine pregătiți în multe domenii, de când sunt alături de voi. Toată această experiență pot și vreau să o pun la dispoziția arădenilor. Știu că împreună putem forma o echipă care să facă din Arad un oraș cu care să ne putem mândri din nou.

  Mai presus de toate îmi doresc un oraș curat, verde și prosper în care să putem crește în siguranță copiii. Acesta este principalul motiv pentru care îmi doresc să intru în cursa pentru candidatura la primăria Aradului și știu că împreună putem câștiga.

   

  Vă mulțumesc mult pentru atenția acordată.

  Cu drag,

  Vlad Sergiu Cosmin

  View Fullscreen

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.