duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Sergiu Cosmin Vlad, chestor în senatul României

  de - | 22 decembrie 2020, 3:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  Senatorul arădean al USR PLUS, Sergiu Cosmin Vlad, a fost desemnat să ocupe poziția de chestor în Senatul României, pentru viitoarea sesiune.

  În această calitate, va face parte din Biroul Permanent al camerei legislative. Atribuțiile chestorului sunt: verifică modul de gestionare a patrimoniului Senatului, exercită controlul financiar, prezintă Senatului proiectul de buget și încheierea exercițiului bugetar anual, asigură menținerea ordinii în sediul instituției.

  Sergiu Cosmin Vlad, senator USR PLUS: „Sunt onorat de încrederea acordată și totodată sunt decis să mă achit cât mai bine de îndatoririle primite. Debutez în această legislatură cu speranța că voi reuși, alături de colegii din USR PLUS, să aducem profesionalism și transparență în legislativ.

  Aștept cu nerăbdare să încheiem procedurile prin care se stabilește componența comisiilor parlamentare, pentru a putea să începem ceea ce ne-am propus atunci când am cerut mandatul românilor: modernizarea României, creșterea nivelului de trai al celor care locuiesc aici”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.